A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Дата: від до Скинути

Засідання постійної комісії з інвентаризації водних  об'єктів, лісових ресурсів, об'єктів державної та комунальної власності

Засідання постійної комісії з інвентаризації водних об'єктів, лісових ресурсів, об'єктів державної та комунальної власності

Відповідно до завдання,передбаченого пунктом 5 Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 р. "Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентранлізації влади"  введеного в дію Указу Президента України від 29 квітня 2021 року №180/2021 була створена постійна комісія з інвентаризації водних об'єктів, лісових ресурсів, об'єктів державної та комуноб'єктівальної власності. 

17:03 29.10.2021

Реалізація транскордонного проєкту "Комунікація- це ключ"

Реалізація транскордонного проєкту "Комунікація- це ключ"

В рамках реалізації проєкту «Комунікація - це ключ» з кодом в електронній системі управління EMS 2SOFT/4.1/55, Спільної операційної  програми Румунія-Україна 2014-2020 розпочато капітальний ремонт будівлі КНП Нижньо-Апшанська лікарня, вартість ремонтних робіт - 649 000 тис. грн. В рамках даного проекту вже були проведені ремонтні роботи на КЗ «Солотвинська АЗПСМ» в смт. Солотвино по вул. Шахтарська, 28 та передбачено заміну вікон та дверей в будівлі Середньо-водянської АЗПСМ КНП ЦПМСД. Партнерами в даному  проекті виступає  Муніципальна лікарня Сігету Мармацієй (Румунія) та Солотвинська селищна рада.

17:17 28.10.2021

«Розкриття туристичного потенціалу України»

«Розкриття туристичного потенціалу України»

Державне агентство розвитку туризму України як центральний орган виконавчої влади, який  реалізує державну політику у сфері туризму та курортів (крім здійснення державного нагляду (контролю) у сфері туризму та курортів), повідомляє про наступне.

15:37 28.10.2021

КП ВУЖКГ Солотвино попереджає!

КП ВУЖКГ Солотвино попереджає!

Адміністрація КП ВУЖКГ Солотвино попереджує, що починаючи з 26 жовтня по вул.Європейська буде припинено водопостачання на невизначений термін в зв“язку з проведенням аварійно—техничних робіт /підключення до нової водопровідної мережі/.Просимо провести запаси питної води та приносимо вибачення за незручності.

15:53 25.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень