A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Засідання постійної комісії з інвентаризації водних об'єктів, лісових ресурсів, об'єктів державної та комунальної власності

Дата: 29.10.2021 17:03
Кількість переглядів: 1763

Відповідно до завдання,передбаченого пунктом 5 Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 р. "Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентранлізації влади"  введеного в дію Указу Президента України від 29 квітня 2021 року №180/2021 була створена постійна комісія з інвентаризації водних об'єктів, лісових ресурсів, об'єктів державної та комуноб'єктівальної власності. 

Сьогодні відбулось перше засдіання комісії в якій взяли участь: Василь Йовдій -селищний голова, Юрій Тимків- голова комісії, перший заступник селищного голови; Аскольд Шпиток -заступник голови комісії, начальник відділу містобудування та архітектури; Наталія Павловська - секретар комісії, в.о.начальника відділу земельних відносин; Члени комісії : Іляна Ботош -начальник юридичного відділу, Олександр Борка - староста с.Нижня Апша, Дан Василь Васильович з інженер з охорони захисту лісу ДП "Тячівське лісове господарство, Янош Кочерга- заступник селищного голови, Дореліу Крец- староста с. Г.Потік, Михайло Попша-староста с. Біла Церква, Сергій Стойка - начальник Тячівського міжрайонного управління водного господарства, Олена Шовак- староста с. С.Воядне., Богдан Макусій - керуючий справами виконавчого комітету Солотвинської селищної ради та Богдан Немеш- радник селищного голови з земельних питань. 

Також з метою належного виконання Указу Президента України №367/2021 від 18 серпня 2021 року Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 липня 2021 року "Про окремі питання реалізації державної політики у сфері захисту державного кордону" На засідання комісії було запрошено начальника Мукачівського прикордонного загону ім. Героїв Карпатської Січі Кулєш А. С. з невідомим причин не з'явився. Тим не менше питання виконання вимог Указу розглянуто, готуються пропозиції до Кабінету Міністрів України та інформування Президента України. 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень