A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Дата: від до Скинути

Солотвинська селищна рада зукупила 2 автобуси VOLVO  для потреб підвезення дітей до закладів загальної середньої освіти Солотвинської громади.

Солотвинська селищна рада зукупила 2 автобуси VOLVO для потреб підвезення дітей до закладів загальної середньої освіти Солотвинської громади.

Солотвинська селищна рада закупила 2 автобуси VOLVO для потреб підвезення дітей до закладів загальної середньої освіти Солотвинської громади.

11:25 19.02.2022

В Солотвині відбулась нарада з питань розвитку транскордонних проєктів

В Солотвині відбулась нарада з питань розвитку транскордонних проєктів

15 лютого Солотвинський селищний голова Василь Йовдій  взяв участь у зустрічі з питань розвитку транскордонних проектів між Румунією та Україною на період 2021-2027 років, оргагізованою Консульством Румунії в Солотвині спільно  з Закарпатською обласною державною адміністрацією.

11:16 17.02.2022

Урочисті заходи в Солотвинській громаді з нагоди Дня єднання!

Урочисті заходи в Солотвинській громаді з нагоди Дня єднання!

Сьогодні, 16 лютого, у Солотвинській громаді відбулися урочисті заходи з нагоди Дня єднання. Біля адміністративного корпусу селищної ради   під час виконання гімну України представники Прикордонної Служби України урочисто підняли Державний прапор.

11:24 16.02.2022

Альбом безбар’єрних рішень. Розділ 1

Альбом безбар’єрних рішень. Розділ 1

Альбом безбар’єрних рішень –  це практичний посібник, який рекомендує та на прикладах ілюструє, як міське середовище може бути дружнім до різних користувачів, зокрема й батьків з маленькими дітьми, літніх людей, людей з інвалідністю.

09:12 15.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень