A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Дата: від до Скинути

Пункти обігріву на території Солотвинської селищної  ради!

Пункти обігріву на території Солотвинської селищної ради!

 З метою  недопущення  випадків травмування і обмороження людей внаслідок дії низьких температур, на території селищної ради  розгорнуті та функціонують стаціонарні пункти обігріву ( місця їх розташування та графік роботи розміщений нижче).

12:10 23.02.2022

МолодьТуТ:cтвори громаду молодіжних перспектив”.

МолодьТуТ:cтвори громаду молодіжних перспектив”.

Мета проєкту полягає у створенні сприятливого середовища для розвитку, навчання   та   самореалізації   молоді   в   громадах   шляхом   розширення   їх економічних   можливостей,   розвитку   громадського   активізму,   підвищення соціальної  згуртованості, просування рівності, толерантності та інклюзивності, а також сприяння впровадженню  стійких і системних змін в молодіжній політиці у громадах у співпраці з відповідними органами  місцевої влади, громадським та приватним секторами та, безпосередньо, молоддю громади. Кінцевий термін для подання запитань: 20 лютого 2022 року.

14:02 22.02.2022

Набір команд на четверту хвилю проєкту “Зміцнення громадянського активізму серед молоді”

Набір команд на четверту хвилю проєкту “Зміцнення громадянського активізму серед молоді”

Набір команд на четверту хвилю проєкту “Зміцнення громадянського активізму серед молоді” Проєкт  “Зміцнення громадянського активізму серед молоді” підтримує команди, які мріють створити громадську організацію або зробили це нещодавно. Завдяки ньому можна безкоштовно пройти навчання, розробити проєкт за підтримки ментора та виграти перший грант. Навчання учасників проходитиме онлайн у березні та квітні, після чого відібрані команди зможуть реалізовувати власні проєкти. 

14:00 22.02.2022

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

20 лютого Україна вшановує пам’ять наших сучасників – мирних громадян, які у час Революції гідності (листопад 2013 – лютий 2014 рік) вийшли на Майдан Незалежності в Києві, щоб відстояти нашу національну ідею та вибороти вільну і незалежну країну! Світла пам’ять про кожного героя, який  віддав своє життя за ці найвищі цінності та ідеали, – глибоко в нашому серці. Ми низько схиляємо голови, згадуємо імена, обличчя наших героїв, подумки дякуємо їм за день сьогоднішній.

14:56 20.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень