A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Дата: від до Скинути

Важливо ! На території  Солотвинської  громади діє обмеження  руху великовагового та  великогабаритного транспорту.

Важливо ! На території Солотвинської громади діє обмеження руху великовагового та великогабаритного транспорту.

Доводимо до відома громадян, суб'єктів підприємницької діяльності громади, що на території селища Солотвино відповідно до рішення 53 від 04 червня 2021 року діє обмеження руху великовагового та великогабаритного транспорту по комунальним дорогам місцевого значення на території зони відпочинку "Солені озера"

19:35 19.07.2023

За сприянням  Солотвинської  селищної  ради діти  з м.Бровари провели тижневі канікули у спортивному шкільному таборі румунського міста Бая-Маре

За сприянням Солотвинської селищної ради діти з м.Бровари провели тижневі канікули у спортивному шкільному таборі румунського міста Бая-Маре

За сприянням  Солотвинської  селищної  ради, Консульства Румунії в Солотвині  та мерії міста  Бая-Маре  діти з м.Бровари  провели канікули у спортивному шкільному таборі румунського міста Бая-Маре. 

09:15 19.07.2023

На території КНП "Нижньо-апшанська лікарня" та КЗ "Центру Безпеки Громадян" Солотвинської селищної ради облаштовано нові паркувальні місця.

На території КНП "Нижньо-апшанська лікарня" та КЗ "Центру Безпеки Громадян" Солотвинської селищної ради облаштовано нові паркувальні місця.

У селі Нижня Апша Солотвинської територіальної громади на території КНП "Нижньо-апшанська лікарня" та КЗ "Центру Безпеки Громадян" Солотвинської селищної ради облаштовано нові паркувальні місця. Будівельні роботи завершено.

16:58 18.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень