A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Дата: від до Скинути

В селищі Солотвино проходить Літній табір

В селищі Солотвино проходить Літній табір

З 19 серпня по 21 серпня 2021 року, на території центрального парку селища Солотвино, на базі Церкви християн віри євангельської п’ятидесятників “Віфанія” щоденно проводиться оздоровлення для понад 100 дітей, включаючи різні заходи: релігійні, танці, пісні, спортивні змагання, розважальні ігри, рукоділля та інші програми розвитку. Оскільки це спільний проект Україна – Румунія, організація заходу проводиться волонтерами з Румунії та України, на українській та румунській мовах. Під час оздоровлення, діти мали можливість смакувати солодощі та піцу, стрибати на батуті та інше

17:39 20.08.2021

Відкриття ЦЕНТРУ БЕЗПЕКИ ГРОМАДЯН Солотвинської селищної  ради

Відкриття ЦЕНТРУ БЕЗПЕКИ ГРОМАДЯН Солотвинської селищної ради

В червні 2021 року керівництвом Солотвинської селищної ради було прийнято рішення про створення та базування на території Солотвинської територіальної громади Центру Безпеки Громадян, який об'єднає і буде координувати роботу пожежної частини, екстреної медичної допомоги і екіпажів поліцейських офіцерів громади.

15:32 19.08.2021

Боржники по сплаті розрахунків до Пенсійного Фонду України

Боржники по сплаті розрахунків до Пенсійного Фонду України

Головне управління Пенсійного фонду  України в Закарпатській області інформує, про  те, що  станом на 01 липня 2021 року платники, які зареєстровані на території Тячівського району мають заборгованості з платежів до Пенсійного фонду України в сумі 35646,88 тис.грн. та  зі сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування   (єдиний внесок) в  сумі 2348,5 тис.грн.

18:14 17.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень