A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Дата: від до Скинути

ФАО та ЄС заохочують фермерів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей взяти участь у другому грантовому циклі.

ФАО та ЄС заохочують фермерів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей взяти участь у другому грантовому циклі.

Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) розпочато другий цикл грантової програми, яка реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС). Ця стратегічна ініціатива спрямована на підтримку відновлення українських фермерів, які стикаються з проблемами, ускладненим впливом війни на агробізнес.

09:14 16.01.2024

В Солотвинській громаді  на базі КЗ "ЦБГ" відкрили аварійно-рятувальне відділення

В Солотвинській громаді на базі КЗ "ЦБГ" відкрили аварійно-рятувальне відділення

Сьогодні реалізувався та завершився ще один етап у процесі формування Комунального закладу  «ЦЕНТР БЕЗПЕКИ ГРОМАДЯН» СОЛОТВИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ - відкриття аварійно-рятувального відділення.

17:28 12.01.2024

"Патронат над дитиною".

"Патронат над дитиною".

В Солотвинській громаді розміщено інформаційний бігборд стосовно послуги "Патронат над дитиною".Патронат – це як «швидка допомога» для дитини, яка перебуває в складних життєвих обставинах. Якщо у сім’ї виникають труднощі і дитина не може там жити, то служба у справах дітей «кличе на допомогу» патронатного вихователя. Якщо в біологічних батьків складнощі, дитину тимчасово може прихистити інша сім'я. Її тато і мама за цей час можуть впоратися із труднощами, щоб потім повернути дитину додому. Така можливість існує завдяки патронату.

17:02 12.01.2024

Оголошення  для мешканців Солотвинської територіальної громади щодо   приписки до призовної дільниці Тячівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки юнаків 2007 року народження.

Оголошення для мешканців Солотвинської територіальної громади щодо приписки до призовної дільниці Тячівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки юнаків 2007 року народження.

Відповідно до ст. 14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» № 2232-ХІІ від 25.03.1992 року (із змінами та доповненнями), вимог постанови Кабінету Міністрів України № 352 від 21.03.2002 року (із змінами та доповненнями), приписка юнаків 2007 року народження для Солотвинської ОТГ буде проходити у період з 12.02.2024 року по 15.02.2024 року, в тому числі по населених пунктах:

18:25 11.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень