Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Дата: від до Скинути

Інформаційно-роз'яснювальна робота з мешканцями громади

Інформаційно-роз'яснювальна робота з мешканцями громади

В Солотвинський територіальній громаді проведено комплексну позапланову інформаційно-роз'яснювальну роботу з мешканцями щодо дотримання правил пожежної безпеки. Працівники КЗ "Центру безпеки громадян" спільно з Тячівськими рятувальниками, поліцейськими офіцерами громади та працівницями КЗ "Центр надання соціальних послуг" позапланову інформаційно-роз'яснювальну роботу проведено в самому селищі Солотвино та селах Біла Церква і Нижня Апша. Учасники рейдової групи навідалися до помешкань громадян, які опинилися в складних життєвих умовах та найчастіше стають жертвами вогняної стихії. Це одинокі та літні люди, багатодітні сім’ї. Фахівці ДСНС здійснили подворовий обхід та поспілкувалися з мешканцями щодо безпеки життєдіяльності під час осінньо-зимового періоду та нагадали про сезонні фактори, які можуть спровокувати виникнення пожежі або надзвичайної події.Рятувальники розповідали мешканцям приватних домоволодінь про статистику та причини пожеж, які щодня трапляються в області, та наголосили, що основним чинником виникнення загорянь є людська недбалість.

15:41 16.12.2023

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня наша країна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Указ № 945 про установу цієї пам’ятної дати підписаний Президентом 10 листопада 2006 року.

07:33 14.12.2023

 Як ветеранам отримати компенсацію на придбання житла.

 Як ветеранам отримати компенсацію на придбання житла.

 Як ветеранам отримати компенсацію на придбання житла. Право на отримання компенсації мають: Особи з інвалідністю внаслідок війни 1 і 2 групи. ВПО, які є УБД, або особами з інвалідністю внаслідок війни 3 групи (АТО або ООС до першого червня 2018 р.), рік перебування в базі даних ВПО до 24.02.22. Члени сім’ї особи, яка загинула (пропала безвісти), померла внаслідок АТО/ООС, заходах оборони, участі у бойових діях на території інших держав. Для того, щоб отримати компенсацію цим людям потрібно встати на квартирний облік і подати наступні документи: ● заява на призначення грошової компенсації; ● копія паспорта заявника; ● копія посвідчення учасника бойових дій/особи з інвалідністю внаслідок війни/члена сім'ї загиблого Захисника/Захисниці; ● копія довідки про безпосередню участь особи у бойових діях; ● письмова згода в довільній формі кожного повнолітнього члена сім'ї; ● копії документів, що підтверджують родинні стосунки між заявником і членами його сім'ї; ● копія рішення про взяття на квартирний облік на себе та кожного члена сім'ї; ● довідка про наявність чи відсутність зареєстрованого права власності на житло; ● довідка ВПО з 2014 по 24.02.2022. Далі необхідно: ● отримати рішення комісії про призначення грошової компенсації; ● відкрити спеціальний рахунок в державному банку ОЩАДБАНК; ● подати копію договору з банком до місцевого органу соціального захисту; ● дочекатись надходження коштів; ● придбати житло упродовж року (6 міс після припинення воєнного стану).

09:55 13.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень