Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Солотвинською селищною радою підписано угоду про партнерство і співпрацю з містом Бая Маре повіту Марамуреш в Румунії

Дата: 05.06.2024 11:50
Кількість переглядів: 872

04  червня 2024 року  делегація від Солотвинської селищної ради на чолі з селищним головою Василем Йовдій взяла участь в урочистих заходах з нагоди підписання Угоди про партнерство та співпрацю між Солотвинською територіальною громадою Тячівського району Закарпатської області Україна  та містом Бая Маре повіту Марамуреш в Румунії.Фото без опису

 

Документ підписали Солотвинський селищний голова Василь Йовдій  та виконувач обов'язків мера міста Бая Маре Іоан Дору Данкуш. Цей крок спрямований на формування зв'язків та довіри між обома громадами. Він знаменує новий етап у партнерстві та співпраці між містами.

Фото без опису

Угода передбачає прагнення обох сторін зміцнити дружні відносини між муніціпалітетом Бая Маре  та Солотвинською селищною радою з метою поглиблення дружньої співпраці між двома муніципалітетами та розвитку двосторонніх відносин на основі рівноправності та  взаємної вигоди.

 Під час зустрічі сторони також обговорили майбутні кроки щодо поглиблення партнерства. Фото без опису

Також під час урочистого заходу селищний голова Василь Йовдій вручив  диплом почесного мешканця Солотвинської територіальної громади виконувачу обов'язків мера міста Бая Маре-  Іоану Дору Данкуш, титул був присвоєний на засіданні  46 сесії   Солотвинської селищної ради 8 скликання 21 березня 2024 року рішенням №2469.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень