Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

МАЙСТЕР-КЛАС "СМАЧНОЇ ПАСКИ І БОЖОЇ ЛАСКИ"!

Дата: 27.04.2024 09:44
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Наші традиції  цікаві і багатогранні. І дуже важливо, щоб традиції нашої громади зберігалися та вивчалися молодим поколінням. 
З цією метою 25 квітня 2024 року у музеї "Румунська садиба" с. Нижня Апша було проведено майстер-клас з випікання пасок під назвою "Смачної паски і Божої ласки" працівниками бібліотек та будинків культури відділу культури Солотвинської селищної ради. 

Фото без опису

Майстрині залюбки поділилися рецептами пасок та навчили дітей вимішувати тісто у форми. Також цікавим для дітей було навчитися виготовляти прикраси для святкової здоби у формі квітів, пташок та різних фігурок. 
Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На майстер-класі учасники готували тісто за давніми рецептами та випікали паски у  печі, яка була зроблена на стародавній лад. Запашні пасочки, виготовлені дітками власноруч, були найкращою нагородою цього дня!
Фото без опису

Дякуємо всім учасникам які приєднадись до цього заходу! Окремо, майстриням  за тепло їхніх сердець, навики та рецепти! Велика подяка директору музею пану Івану БОТОШ, який не тільки згодивася на проведення майстер - класу, але і організував дітям екскурсію. Дякуємо справжній господині нашого заходу -  Олені БОТОШ за смачні гостинці, теплу домашню атмосферу і подароване відчуття справжнього свята! 

Джерело: https://solotvyno.osv.org.ua/news/1714115545/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень