Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

МАЙСТЕР-КЛАС "ПИСАНКА - СИМВОЛ ЖИТТЯ!"

Дата: 15.04.2024 19:31
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

15 квітня 2024 року відділом культури Солотвинської селищної ради був організований майстер - клас з виготовлення великодніх писанок під назвою "Писанка - символ життя". В цьому заході взяли участь завідувачі бібліотек відділу культури Солотвинської селищної ради та працівники будинків культури, разом з дітками які відвідують наші заклади.

Фото без опису

Писанка – віковічна традиція, яка дісталася нам у спадок від предків. Виготовлена власноруч, вона є надійним оберегом для родини та оселі і водночас чудовим символом великодніх свят. Тому у час Великого посту актуальною є тема писанкарства. 
Фото без опису

На початку майстер - класу наші працівники розповіли діткам про мистецтво писанкарства, матеріали, необхідні для роботи, техніки виготовлення писанок, орнаменти, які традиційно використовують у писанкарстві та різні великодні легенди.

Фото без опису

Кожен учасник майстер-класу зміг самостійно виконати усі етапи створення писанки – від вибору орнаменту та кольорової гами – до готового результату.
Фото без опису

Фото без опису

Учасники майстер - класу були нагороджені подяками від начальниці відділу культури Солотвинської селищної ради Марії ВЛАД та смаколиками від Олени Ботош.

Фото без опису
Фото без опису

Дякємо всім хто долучився до нашого заходу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень