Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

9 закарпатців стали переможцями та призерами фінального етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з мов і літератур національних спільнот

Дата: 17.04.2024 10:30
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

Вони здобули три дипломи І ступеня, один – ІІ ступеня з угорської, три перші місця – зі словацької та два з румунської мов і літератур. Також четверо наших учнів стали лауреатами в спеціальних номінаціях «За креативний підхід до розкриття теми твору» та «Як кращому знавцю граматичних норм».

«Своєю наполегливою та сумлінною працею кожен з учасників підтвердив, що, докладаючи великих зусиль, можна досягнути значних успіхів. Навіть у цей непростий час ви впоралися з усіма викликами й, безсумнівно, стали на крок ближче до здійснення ваших мрій. Тішимося, що наша молодь прагне йти до своєї мети: розвиватися та реалізовувати власний потенціал у нашій країні», – відзначив під час нагородження фіналістів заступник голови Закарпатської ОВА Олександр Пацкан.

Він подякував вчителям та керівникам учнівських груп за якісну підготовку школярів, а членам журі – за справедливе й неупереджене оцінювання.

Переможці, призери та учасники олімпіади також отримали цінні подарунки від консульства Румунії в Солотвині, генеральних консульств Угорщини та Словацької Республіки в м. Ужгород та інших.

Цього року змагання з трьох дисциплін уперше одночасно проходили в нашому регіоні. За звання найкращих боролися 30 учасників із Закарпатської, Чернівецької та Одеської областей.

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису

 

За матеріалами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень