Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Рятувальники Аварійно-рятувального відділення завжди готові прийти на допомогу

Дата: 26.01.2024 22:48
Кількість переглядів: 124

Нещодавне відкриття  «Аварійно рятувального відділення Центру безпеки громадян» доводить необхідність існування такої служби на території громади, оскільки складні погодні умови та гірська місцевість сьогодні спричинили  травматичний випадок в віддаленому селі Великий Боуц Глибокопотіцького старостинського округу, де неповнолітня дитина по необережності впала та не змогла підвестись самотужки.

Мама постраждалої дитини скористалася номером телефону гарячої лінії «Центру безпеки громадян» 096 100 2 100 та викликала допомогу.

Враховуючи особливості гірської місцевості взимку, автомобіль екстреної медичної допомоги не зміг доїхати до місця події тому фахівці «АРВ ЦБГ» добралися на місце подій та на спеціально обладнаному аварійно-рятувальному автомобілі та за допомогою спеціальних нош в безпеці транспортували її до КНП "Нижньо-Апшанська лікарня" де дівчинці надали необхідну медичну допомогу.

Нагадуємо, що у разі виникнення надзвичайної ситуації звертайтесь за номерами гарячої лінії " ЦБГ"  096 100 2 100, 097 100 2 100.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень