A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

В Солотвинській громаді відзначили обдаровану молодь

Дата: 19.12.2023 15:24
Кількість переглядів: 1051

Фото без опису

Сьогодні 19.12.2023 року   було відзначено учнів з усіх навчальних закладів у тому числі шкіл мистецтв,  які показали високий рівень знань, захищали честь громадм та стали переможцями й призерами  олімпіад з базових дисциплін,  інших інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів і змагань та  вшанували їх наставників й батьків.

Зі словами вітання до присутніх звернувся заступник Солотвинського селищного голови Юрій ДАН.

«Ми ще і ще раз переконалися: нам є ким пишатися, до чого прагнути і куди рости. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади, а ще велике бажання бачити свого учня, свою дитину успішною, потрібною людям і суспільству», - зазначив Юрій Дан.

«У нашій громаді такий захід відбувається вперше і основною його метою є підтримка обдарованих дітей та молоді, створення умов для виховання інтелектуальної та творчої еліти громади , стимулювання дітей та молоді на досягнення високих результатів», - додав посадовець.

 

Солотвинська селищна рада вирішила відзначити тих дітей які прикладають найбільші старання та представляють громаду на районних, обласних та міжнародних заходах на найвищому  рівні!!

Вони є наше майбутнє, майбутнє нашої України!!

Хай щастить усім! Слава Україні!

Детальніше та фоторепортаж на сайті відділу культури за посиланням: https://solotvyno.osv.org.ua/news/1702985763/?fbclid=IwAR3YlvtVCcwtf_76SimJxazrMohVtutZI4VV98dQVdWKVjC5tq9lOHVGHQo


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень