Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Відбувся фінальний форум в рамках проєкту "Безпечне майбутнє" у місті Бая-Маре

Дата: 30.11.2023 15:57
Кількість переглядів: 117

27-29 листопада 2023 р. в місті Бая-Маре (Румунія) відбувся завершальний форум транскордонного проєкту " БЕЗПЕЧНЕ МАЙБУТНЄ " який фінансується Спільною Операційною програмою Румунія-Україна 2014-2020.

Солотвинська селищна рада є одним з партнерів цього проєкту.

Впродовж перебування Солотвинської   делегації  спільно з партнерами з м.Івано Франківськ у румунських партнерів, вдалось детально ознайомитися з роботою Дата-центру в місті Бая-Маре також обговорили майбутні переспективні ідеї та плани щодо продовження цього проєкту та налагодження подальших партнерських відносин.

Учасники заходу відвідали відділення місцевої поліції м.Бая-Маре і знайомилися з їхньою роботою оскільки одним з бенефеціаром проєкту є саме силові структури.

Мета цього проєкту є побудова чотирьох Дата-центрів у кожному з міст-партнерів: Івано-Франківськ, Солотвино, Бая-Маре та Сігет.

Дана система відеоспостереження забезпечить необхідні умови для ефективного управління у сферах нелегальної міграції, контрабанди, імпорту/експорту контрафактних товарів, запобігання злочинам і терористичним подіям, запобігання надзвичайним ситуаціям, ситуації, охорони громадського порядку.

В Солотвинській громаді успішно функціонує дана система відеоспостереження починаючи з 02 лютого 2023 року.

Представники Солотвинської селищної ради  поділилися з присутніми з одними з практичними випадками успішного викриття злочинів за допомогою встановлених відеокамер.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень