Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Навчальний візит до румунських партнерів в рамках реалізації транскордонного проєкту БЕЗПЕЧНЕ МАЙБУТНЄ

Дата: 13.10.2023 18:31
Кількість переглядів: 118

В період 10-13 жовтня представники Солотвинської селищної ради взяли участь в навчальному візиті до міст Сігету Мармацієй та Бая-Маре в Румунії, де в рамках реалізації проєкту "БЕЗПЕЧНЕ МАЙБУТНЄ " було представлено систему відеоспостереження та дата- центр, які невдовзі запроцюють в цих двох містах.Фото без опису

Даний проєкт фінансується програмою транскордонного співробітництва РУМУНІЯ-УКРАЇНА 2014-2020.

Фото без опису

Головним аплікантом та партнером є Виконавчий комітет міста Івано-Франківськ в партнерстві з Солотвинською селищною радою , муніципалітетами м.Сігету Мармацієй та м.Бая Маре ( Румунія).

Завдяки організації таких візитів українські партнери мали змогу ознайомитися з станом реалізації основних заходів партнерами проєкту в румунських партнерів, відвідати локації розміщення камер відеоспостереження, Дата-центрів, та обговорити спільні виклики і обмінятися досвідом із системою функціонування Дата-центрів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В ході візиту спільно з партнерами із м.Івано Франківська вдалось більше дізнатись про методи їхньої роботи, також про шляхі міжінституційної співпраці з метою максимально ефективного та оперативного використання новоствореної системи.

Фото без описуФото без опису

Для досягнення  поставленої мети  у запланованих заходів  у робочих зустрічах взяли участь представники національної та місцевої поліції, служб безпеки, відділів надзвичайних ситуацій, залучених правоохоронних органів.

Фото без опису

Загальною метою проекту є встановлення системи відеоспостереження у всіх містах партнерів, яка забезпечить необхідні умови для ефективного управління у сферах нелегальної міграції, контрабанди, імпорту/експорту контрафактних товарів, запобігання злочинам і терористичним подіям, запобігання надзвичайним ситуаціям, ситуації, охорони громадського порядку.

Фото без опису

Нагадуємо, що Солотвинській селищній раді першій серед партнерів вдалося відкрити та запустити в функціонування  систему відеоспостереження та дата-центр.

'Також румунським партнерам було представлено відео ролик як працює в Солотвинській  ТГ  дата-центр 

Фото без опису

Переконані, що завдяки реалізації заходів проекту значно підвищиться ефективність роботи структурних підрозділів, які керують цією сферою, знизиться рівень злочинності та рівень довіри громадян до силових структур.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень