Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ З ДНЕМ КОЗАЦТВА І ПОКРОВОЮ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ!

Дата: 01.10.2023 09:21
Кількість переглядів: 438

Шановна Солотвинсько громадо!

Від Солотвинської  селищної ради та від себе особисто щиро вітаю з Днем захисників та захисниць України, з Днем Українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці.  

Сьогодні ці свята для нас мають особливе значення… 

Широкомасштабне вторгнення російських окупантів назавжди змінило нашу свідомість. У важкий для країни час українці вкотре довели, що в наших жилах тече кров вільних і мужніх козаків. Свобода, честь, любов до рідної землі залишаються й сьогодні святими словами для українців. Тисячі людей живим щитом стали між ворожою силою та мирною Україною.  

Говорять, у крові та сліз немає статі, так само немає статі у сміливості та героїзму… Ми пишаємося нашими захисниками та захисницями. Ви – наші Герої, які ціною власного життя боронять Україну, бережуть спокій і дарують надію на наше вільне і щасливе майбутнє.  

Хочу подякувати всім, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини: боронить, лікує, волонтерить, навчає, жнивує, виховує, та всіма можливими способами наближає перемогу! 

На ваших плечах тримається наше майбутнє. 

Бажаю міцних сил, незламної віри та успіху. Нехай Покров Пресвятої Богородиці, її опіка та милосердна любов перебувають з нашими захисниками, захисницями та всім українським народом! Повертайтеся з Перемогою – Вас чекає вдома родина, наша Солотвинська громада та вся Україна!  

Вічна та світла пам’ять загиблим!  

Честь і слава живим! 

Слава ЗСУ! Слава Україні!  

Вистоїмо! ПЕРЕМОЖЕМО!

З повагою, 

Селищний голова – Василь  ЙОВДІЙ 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень