Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Акція по збору коштів для придбання необхідних засобів та матеріалів військовим, які виконують бойові завдання на лінії зіткнення з агресором.

Дата: 21.07.2023 12:32
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Керівникам структурних підрозділів, комунальних установ, організацій та підприємств Солотвинської селищної ради.

Суб’єктам підприємницької діяльності

Мешканцям Солотвинської

територіальної громади

 

20 липня 2023 року в Тячівській РВА відбулась зустріч керівництва військової адміністрації, голів територіальних громад з командувачем Батальйону територіальної оборони Тячівського району з приводу надання громадами та населенням допомоги у вирішенні нагальних питань військових, які виконують бойові завдання на лінії зіткнення з агресором.

Військові висловили прохання щодо надання фінансової підтримки на ремонт військової техніки, придбання пікапів та інших вантажних транспортних засобів, квадрокоптерів, дронів, малого екскаватора JCB на гусеничному ході.

 

У зв’язку з вищенаведеним, щоб підтримати наших військових селищна рада звертається до очолюваних вами колективів, власників малого, середнього та великого бізнесу, готельних, оздоровчих закладів та баз відпочинку, до всіх МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ з закликом провести акцію по збору коштів для придбання необхідних засобів та матеріалів.

 

Ваша фінансова підтримка військових буде запорукою успішного ведення військової кампанії по звільненню України від загарбників та найшвидшого встановлення миру на нашій рідній землі!

 

Контактною особою від селищної ради та координатором збору коштів є ЛІПАТОВ Максим Олександрович +380980177226.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень