Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

За сприянням Солотвинської селищної ради діти з м.Бровари провели тижневі канікули у спортивному шкільному таборі румунського міста Бая-Маре

Дата: 19.07.2023 09:15
Кількість переглядів: 192

За сприянням  Солотвинської  селищної  ради, Консульства Румунії в Солотвині  та мерії міста  Бая-Маре  діти з м.Бровари  провели канікули у спортивному шкільному таборі румунського міста Бая-Маре. 

З незабутніми враженнями та неймовірними емоціями повернулися з румунського міста Бая-Маре 30 дітей військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб.

08 – 13 липня 2023 року діти брали участь у різноманітних пізнавально-розважальних заходах, таких як: спортивні естафети, рухливі ігри та навіть колективне приготування обіду на мангалі. Звичайно ж не обійшлося і без культурної програми, яку діти емоційно обговорювали дорогою додому. Румунські партнери організували екскурсію в Рохію, Бастіон м’ясників та планетарій. Чого тільки вартий похід до гірського джерела, де діти змогли насолодитися красою румунської природи!

Тижневі канікули юні броварчани провели із великим задоволенням, побудували нові знайомства та дізналися про історію та традиції Румунії.

Броварська міська рада щиро дякує Консульству Румунії у Солотвино, адміністраціям румунського міста Бая-Маре та українського селища міського типу Солотвино, а також персоналу спортивного шкільного табору за неймовірну організацію канікул для  дітей!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень