A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Влаштування дітей до БО "БУДИНОК МИЛОСЕРДЯ "ДОБРИЙ САМАРИТЯНИН"

Дата: 18.07.2023 14:03
Кількість переглядів: 241

17 липня 2023 року, начальником служби у справах дітей Солотвинської селищної ради організовано влаштування
2-х дівчат нашої громади, які опинилися в кризовій ситуації до БО "БУДИНОК МИЛОСЕРДЯ "ДОБРИЙ САМАРИТЯНИН", який розташований за адресою: Закарпатська обл., Ужгородський р-н, село Велика Добронь, вулиця Чонгорська. Приватний дитячий будинок тримається за рахунок благодійних коштів, які надходять з європейських країн, таких як Голландія та Угорщина.       

Фото без опису          
Разом з директором КЗ „Центр надання соціальних послуг” Людмилою Банк відвідали даний будинок, і були приємно здивовані. Керівник будинку Катко Андрея Беніївна - чудовий професіонал, вона вправляється у домашніх справах, дарує любов і увагу дівчатам, скрізь прагне створити затишок та спокій, вона їх опікує як справжня мати. 

Фото без опису
БУДИНОК МИЛОСЕРДЯ "ДОБРИЙ САМАРИТЯНИН" на сьогоднішній день виховує 94 дівчат з усієї області та навіть із зони бойових дій - це діти-сироти, діти, які залишилися без батьківського піклування, та діти, які опинилися в складних життєвих обставинах. На територій будинку можна побачити парк для ігор, футбольний майданчик, басейн, ставок для ловлі риби та катання на човнах, пристосований і для дітей-інвалідів. Також в приміщенні для дівчат створена кімната для відпочинку, кінозал, спортзал, ігрова кімната для менших діток, кімната для навчання. Предметом же особливої гордості Будинку милосердя є присадибне господарство, яке не тільки годує колектив, але й дозволяє заробити непогані гроші за рахунок продажу сільгосппродуктів: 5 га території засіяно пшеницею, вирощують овочі в теплицях, утримують свиней.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Також нагадуємо, що Солотвинська селищна рада в пошуках патронатного вихователя, щоб діти нашої громади виховувалися в сімейному оточені та не були відірвані від рідних місць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень