Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

В Солотвинському лікувально -діагностичному центрі КНП "Нижньо-Апшанська лікарня" Солотвинською селищною радою закуплено нове сучасне обладнання для обстеження ЛОР-органів у дорослих та  дітей .

Дата: 05.07.2023 14:41
Кількість переглядів: 1175

Інформуємо Вас, що в Солотвинському лікувально -діагностичному центрі КНП "Нижньо-Апшанська лікарня" Солотвинською селищною радою закуплено нове сучасне обладнання для обстеження ЛОР-органів у дорослих та  дітей .

✓ Ендоскопічна стійка до якої входять три ендоскопи 0,30,70 градусів за допомогою яких проводиться детальне ендоскопічне обстеження ЛОР-органів- сучасний та безпечний метод діагностики захворюваннь порожнини носа, вуха, гортані та глотки. Обстеження проводять за допомогою ендоскопа. Прилад дозволяє лікареві отоларингологу детально оцінити лор- органи для кращої діагностика та лікування лор патологій.

✓ Лор- комбайн  дає можливість проводити весь спектр рутинних діагностичних і терапевтичних процедур, які використовуються в отоларингології - зрошення лікарськими препаратами слизових оболонок вуха, горла і носа; вимивання сірчаних пробок; вакуум аспірація.

Консультація проводиться за наявністю електронного направлення від сімейного лікаря.
За деталями звертайтесь за адресою: смт Солотвино, вулиця Борканюка 2А, або за номером телефону: +380963336218

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень