Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Інклюзивно-ресурсний центр Солотвинської  селищної ради підписав Меморандум про проєктну, дослідницьку та освітню співпрацю, поширення досвіду та вдосконалення моделей діяльності ІРЦ

Дата: 29.06.2023 11:18
Кількість переглядів: 703

28 червня 2023 року в Інклюзивно-ресурсного центрі Солотвинської  селищної ради був підписаний та укладений Меморандум про проєктну, дослідницьку та освітню співпрацю, поширення досвіду та вдосконалення моделей діяльності ІРЦ між Інститутом спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України особі директорки Лесі Прохоренко та ІРЦ Солотвинської селищної ради в особі директорки Віри Стойки.

В зустрічі взяла участь в.о. начальника управління освіти, молоді та спорту Солотвинської селищної ради Олена Нуцівна Гузова.

Укладання Меморандуму сприятиме розвиненню взаємного співробітництва у галузях освіти й науки, зокрема спеціальної освіти, підвищення професійного рівня фахівців, які опікуються дітьми з особливими освітніми потребами та стандартизації інклюзивної практики.

Водночас, сторони домовилися докладати максимальних зусиль для модернізації національної освітньої системи у відповідності до вимог сучасних стандартів та потреб інтеграції у світовий освітній простір.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень