A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Керівник ЦНАПу Солотвинської селищної ради Дарина Варга виступила на семінарі, організованому Програмою розвитку ООН

Дата: 24.04.2023 20:18
Кількість переглядів: 362

Керівник ЦНАПу Солотвинської селищної ради Дарина Варга виступила на семінарі, організованому Програмою розвитку ООН

 

Сьогодні на Хустщині розпочався дводенний семінар-тренінг «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення» організований Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки уряду Великої Британії для працівників ЦНАПів Закарпатської області. Учасниками заходу стали представники місцевої влади, національні та регіональні експерти з надання адміністративних послуг, координатори та волонтери Програми розвитку ООН в Україні, працівники ЦНАПів Закарпаття. Загалом, близько 70 присутніх працювали над вдосконаленням підходів надання якісних адміністративних послуг для громад області в умовах кризових ситуацій.

Під час семінару начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Солотвинської селищної ради Дарина Варга розповіла детально про алгоритм та результати впровадження послуг МВС у ЦНАПах селищного рівня. 

«Для обміну посвідчення водія, видачі нового посвідчення, реєстрації нового транспортного засобу та його перереєстрації можна звертатися не тільки у сервісні центри МВС, а і у наш ЦНАП, що максимально зручно.. Впровадження послуг Сервісного центру МВС через Центр надання адміністративних послуг у Солотвинській територіальній громаді забезпечила жителям нашої територіальної громади доступність та якість у отриманні максимальної кількості адміністративних послуг в одному місці Наша команда залюбки ділиться цим досвідом з колегами, адже ми переконані, що кожному ЦНАПу Закарпаття під силу реалізувати таку ініціативу», - зазначила Дарина Варга.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень