A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Обстеження умов проживання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах

Дата: 20.02.2023 09:55
Кількість переглядів: 220

З метою організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, 13 лютого 2023 року, начальником служби у справах дітей Солотвинської селищної ради спільно з директором КЗ "Центр надання соціальних послуг" та соціальним робітником, було здійснено ряд заходів, під час яких особлива увага приділялась обстеженню умов їх проживання, виховання та розвитку дітей, ставленню до них батьків, матеріальному утриманню.

Фото без опису

В даний час на профілактичному обліку Служби перебуває 45 дітей. Підставами для взяття дитини на облік є: проживання дитини у сім’ї, в якій батьки або особи, що їх замінюють, ухиляються від батьківських обов’язків –42 дітей; скоєння фізичного, психологічного, сексуального  або економічного насилля щодо дитини в сім’ї – 3.

Ініціаторами постановки дітей на облік є структурні підрозділи Солотвинської селищної ради, навчальні заклади, медичні установи, правоохоронні органи та громадяни, які мають надавати відповідну інформацію про дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, що проживають на території Солотвинської громади.

Фото без описуФото без опису

У разі, якщо жителям громади стане відомо про випадки неналежного виконання батьками своїх обов'язків по відношенню до дітей, жорстокого поводження з дітьми, коли діти проживають та виховуються в неналежних умовах, а також у будь-яких випадках, коли порушуються права дітей, необхідно зателефонувати в службу у справах дітей Солотвинської селищної ради за телефоном: +38-097-74-27-483 або в Центр надання соціальних послуг - +38-97-90-51-473, також можна звернутись з заявою за адресою: смт. Солотвино,  вул. Емінеску, 8.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень