A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Звернення до мешканців Солотвинської громади з приводу відключень електроенергії

Дата: 27.01.2023 17:01
Кількість переглядів: 612

З приводу колективного звернення мешканців селища Солотвино від 27.01.2023    інформуємо, що Солотвинська селищна рада  не має жодного відношення  до того як відключають світло і чому не дотримуються графіків! ❌️
Селищна рада до водить до громадян той графік погодинних відключень, який складає та публікує ПрАТ " Закарпаттяобленерго"  для всієї області на своєму сайті.
 Нажаль органи місцевої  влади не мають  можливість  його коригувати, також  місцеві органи влади‼️ НЕ  дають вказівку коли, кого і де виключити електроенергію! 
Відключення не відбуваються за окремими вулицями або будинків а відключають лінію  до якої приєднано житлові будинки! ⚠️
В дописі Закарпаттяобленерго зазначається, що не відключають ту лінію де є приєднанні Об'єкти  критичної інфраструктури  (⚕️ лікарні,🚰 водоканал, газові Об'єкти ☢️тощо) і відповідно  житлові будинки , які приєднанні до лінії  з об'єктом критичної інфраструктури  мають електроенергію тому, що так побудована електромережа. 
Вкотре звертаємося  до  мешканців коли є світло,  економити електроенергію  для того щоб наша система  стабілізувалася після ворожих  атак.

Енергетики працюють всі 24/7 щоб відновити все те, що було пошкоджено дя забезпечення  кожну  оселю світлом, інколи на це потрібно  більше часу та сил. Ворог вже останні місяці активно атакує електричну критичну інфраструктуру і ніхто не знає коли знов це може відбутися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень