A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ ЩОДО ОТРИМАННЯ СТРАХОВИХ ВИПЛАТ

Дата: 17.01.2023 12:30
Кількість переглядів: 526

Інформуємо. Роз’яснюємо. Консультуємо

КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ ЩОДО ОТРИМАННЯ СТРАХОВИХ ВИПЛАТ

 

З 1 січня 2023 року уповноваженим органом в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування є Пенсійний фонд України. Таким чином, саме Пенсійний фонд України здійснює страхові виплати, розмір яких зберігся, а деяких – навіть збільшився.

Отже, з питань отримання страхових виплат можна звертатися до органів ПФУ: особисто до будь-якого сервісного центру Пенсійного фонду України або через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/.

З адресами і номерами телефонів відділів обслуговування громадян (сервісних центрів) Головного управління ПФУ в Закарпатській області можна ознайомитися на інформаційній сторінці Головного управління в мережі Фейсбук. Інформацію також можна отримати, зателефонувавши на «гарячу телефонну лінію» Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області за телефоном: (0312) 61-40-49.

Крім того, консультації надають фахівці Контакт-центру Пенсійного фонду України за номерами: 0-800-503-753, 044-281-08-70, 044-281-08-71.

Головне управління Пенсійного фонду України

в Закарпатській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень