A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Вітання з днем народження Солотвинському селищному голові Йовдій Василю Михайловичу

Дата: 15.01.2023 14:38
Кількість переглядів: 405

Фото без опису

Шановний Василе Михайловиче!

Ще один рік життя… Він видався непростим та напрочуд щедрим на випробування, як для керівника громади, так і для простого українського громадянина. У такий непростий час на Ваші плечі лягла подвійна відповідальність за кожного жителя Солотвинської ТГ, нових мешканців громади-переселенців, військових, які служать на благо рідної країни та багато інших.  Цей рік Вашого життя вкотре довів, що Ви не просто селищний голова, Ви – мудрий управлінець, який завжди відкритий до саморозвитку, досвідчений та розважливий у своїх рішення, здатний на співчуття та розуміння.

 Прийміть найщиріші вітання й найкращі побажання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо Вам, щоб життя було світлим і радісним, а дружні привітання додали життєвої наснаги в скарбничку Вашої душі. Нехай людська шана буде Вам подякою за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Мрійте, посміхайтесь, насолоджуйтесь кожною миттю, щоб кожен ранок був щасливим, день – корисним, а вечір – незабутнім. Дивіться вперед з надією, назад із вдячністю, по сторонах - з любов´ю. Зустрічайте кожен день з посмішкою, і він обов´язково відповість Вам взаємністю. Міцного Вам здоров´я, Божого благословіння, сімейного затишку і щастя, щедрої світлої долі, багатої на любов і добро. Мирного неба на головою та спокою в рідній Україні!

 З повагою та щирими вітаннями очільники старостинських округів, колективи Солотвинської селищної ради та всіх бюджетних установ та закладів Солотвинської ТГ, депутатський корпус та виконавчий комітет.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень