A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Звітний концерт магістрантки Мукачівського державного університету Вівієн Сава!!!

Дата: 24.10.2022 15:38
Кількість переглядів: 341

Серед жорстких реалій сьогодення, побачити або почути щось світле та прекрасне - це як ковток свіжого повітря, як відчуття неймовірної жаги до життя. І сьогодні це сталося в стінах нашого мистецького закладу. Студентка-магістрантка Мукачівського державного університету, наша колега Вівіен Сава (клас викладача Буркало С.М.) виступила зі звітним концертом.

Ведуча програми - Агнеса Авашан - поділилася спогадами про роки навчання Вівіен у школі мистецтв, про її захоплення та мрії начатися музиці і надалі, які невдовзі здійснилися і дівчина вступила до Мукачівського державного університету. Згодом,прийшла працювати у рідну школу.

В програмі концерту були представлені твори композиторів різних епох та стилів : І.С.Баха "Алеманда" мі-мінор з Партіти №6, Й.Гайдна "Соната №33 " до-мінор, С.Борткевича "Прелюдія №1" мі-бемоль-мінор, Ф.Шопена "Блискучий вальс" ля-мінор ор.34, №2, Ф.Шуберта "Гретхен за прядкою".

Чуттєве виконання проникло у кожну небайдужу душу. Різноманітна, наповнена найтоншими нюансами музика перенесла слухачів у світ неймовірної краси, подарувала спектр яскравих незабутніх емоцій та вражень.

Наприкінці свого виступу талановита виконавиця представила слухачам власний авторський твір, написаний в студентських роках, який має трохи меланхолічний, романтико-драматичний характер.

Після виступу лунали вітання від директора Солотвинської школи мистецтв Єви Вайнагі, колег, батьків та близьких молодої піаністки.

Бажаємо Вівіен успіхів, натхнення, вагомих творчих здобутків!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень