A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Важлива інформація, щодо перейменування однієї з вулиць Чорновола в селі Біла Церква Тячівського району !

Дата: 29.09.2022 16:51
Кількість переглядів: 532

20 вересня  відбулося засідання 26 чергової сесії Солотвинської  селищної ради VIII скликання де розглядалося питання перейменування вулиць в населених пунктах Солотвинської громади. Рішенням № 2042 було прийнято рішення про перейменування вулиць  в населених пунктах Солотвинської територіальної громади.

          Повідомляємо, що в селі Біла Церква Тячівського району Закарпатської області  існує дві вулиці з ідентичними назвами Чорновола, одна з них  яка була найменована  в селі Біла Церква в 2008 році Білоцерківською сільською радою рішенням позачергової сесії V скликання,   де вулиця з правого боку вулиці Київської – імені В’ячеслава Чорновола, та одна в  новому кварталі забудови урочищі Череть згідно рішення 15 сесії VIII скликання Солотвинської селищної ради № 1439 від 25 листопада 2021 року,  зважаючи на це на засіданні сільського комітету села Біла Церква було запропоновано перейменувати одну з цих вулиць для уникнення розбіжностей присвоївши нову назву вулиці в кварталі забудови в урочищі Череть перейменувавши на вулицю Вербна.

Редакція інтернет видання  Закарпаття.нет  опублікувала статтю не вияснивши чому відбулась перейменування вулиці,  поливаючи брудом Солотвинську громаду!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень