A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Актуальні питання соціально-правового захисту дітей, які зазнали жорстокого поводження

Дата: 09.09.2022 10:20
Кількість переглядів: 311

08.09.2022 року, у Солотвинській територіальній громаді, відбувся кущовий семінар для працівників служб у справах дітей Тячівського району за участю заступника начальника служби у справах дітей Закарпатської ОВА - Дорожко М.О. на тему: "Актуальні питання соціально-правового захисту дітей, які зазнали жорстокого поводження".

На семінарі були присутні начальник служби у справах дітей Тячівської РДА -Сасин В.І. та начальники і спеціалісти служб у справах дітей Тячівського району.

Фото без опису

Вітальне слово взяв заступник Солотвинського селищного голови - Дан Ю.М., з найкращими побажаннями на плідну співпрацю.

Фото без описуНа семінарі було розглянуто наступні питання: виявлення дітей, які постраждали від жорстокого поводження, тимчасове влаштування дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах або дитини, яка вилучена із середовища, де існує реальна загроза її життю та здоров'ю, порядок взяття та знаття з обліку дітей, які зазнали жорстокого поводження, діяльність комісії з питань захисту прав дитини як дорадчого органу з питань організації заходів по захисту прав дитини, яка зазнала жорстокого поводження та складання індивідуального плану соціального захисту дитини, яка зазнала жорстокого поводження.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень