A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Початок навчального року та вручення інструментів у мистецьких школах Солотвинської громади!!!

Дата: 09.09.2022 10:00
Кількість переглядів: 302

Вчора 06.09.2022р. відбулася дуже гарна подія, тобто нарешті учні та батьки завітали до шкіл мистецтв!!! Відбулися чудові міні концерти та вручення довгоочікуваних інструментів у Солотвинській та Нижньоапшанській школах мистецтв! Солотвинський голова Василь Йовдій люб'язно згодився розділити з нами цю радість. 

Фото без опису

Василь Михайлович Йовдій та Марія Василівна Влад привітали діточок, батьків та викладачів шкіл з початком навчального року, побажали всім миру, процвітання, творчих успіхів, розвитку, натхнення, перемог у всіх мистецьких напрямках!

Адміністрація та викладацькі колективи шкіл мистецтв висловлюють щиру подяку голові Солотвинської ТГ Василю Йовдію та начальнику відділу культури Марії Влад за сприяння розвитку підростаючого покоління та цінні подарунки!

Фото без опису

Фото без опису

  • Надіємось , що тепер у діток та викладачів буде ще більше натхнення творити та радіти разом!! Щиро вітаю усіх з початком навчального року, бажаю усім МИРУ та ПЕРЕМОГИ !!!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень