A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Новий апарат УЗД для потреб мешканців громади закуплений в рамках транскордонного проєкту КОМУНІКАЦІЯ - ЦЕ КЛЮЧ

Дата: 28.06.2022 19:31
Кількість переглядів: 712

На виконання грантової угоди в рамках проекту «Комунікація - це ключ» 2SOFT/4.1/55 де Донор Європейське співтовариство, через спільну операційну  програму Румунія-Україна 2014-2020 та відповідно до Фінансової угоди між Європейським Співтовариством та Урядом України в особі Міністерства економічного розвитку і торгівлі, 27.06.2022 Солотвинською селищною радою Тячівського району закуплено нове медичне обладнання - ультразвукову систему «MyLab X5» для комунального некомерційного підприємства "Нижньоапшанська лікарня".

Це сучасний апарат, який створений для доступного різноманітного застосування в будь-яких клінічних умовах, що на практиці означає – найкраща діагностика за найкоротші терміни. Апарат  функціонує як повноцінна система для серцево-судинного ультразвукового обстеження. Також, дане обладнання задовольняє будь-які клінічні потреби: від абдомінального до ендокринологічного дослідження та дослідження жіночого здоров'я, для діагностики, терапії. Всього до апарату ультразвукової системи передбачено 4 зонди.

Вартість закупівлі без ПДВ склала близько 1 400 000,00 грн.

Звертаємо увагу мешканців населених пунктів Солотвино, Нижня Апша, Глибокий Потік, Топчино, Середнє Водяне, Біла Церква, що всі послуги з проведення обстеження УЗД (ультразвукової діагностики) будуть надаватися безкоштовно за направленням сімейного лікаря для пацієнтів, які мають укладені декларації з сімейними лікарями, що працюють в Комунальному некомерційному підприємстві «Центр первинної медико-санітарної допомоги Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області».

На разі даний транскордонний проект підходить до завершального етапу, всі очікуванні результати головним партнером проекту - муніципальна лікарня м. Сігету Мармацієй Румунія та партнером - Солотвинська селищна рада Україна, виконано. Детальна інформація про результати реалізації проекту буде доведена до відома мешканців після завершальної конференції щодо закриття проекту.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Детальніше у відео за посиланням https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0AW3aj4mhbDBAURvqwmtU6gNKsvT1Ghrj1fDoyVHAkJ2RXpsqW5myZNEXpQmXm6uml&id=100022605486715


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень