Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Якщо ти готовий змінювати світ хочеш бути волонтером або шукаєш волонтера тобі до ГО «Українська Волонтерська Служба»

Дата: 01.06.2022 11:50
Кількість переглядів: 402

Фото без опису

В Україні волонтерський рух завжди був популярним серед різних верств населення, особливо в молодіжному середовищі. Участь у формуванні та реалізації в межах повноважень, передбачених законом, державної політики,  у тому числі у сфері волонтерської діяльності, є одним із основних завдань Мінмолодьспорту.
З початку повномасштабної війни росії проти України велика кількість людей в Україні, у тому числі молоді, частково чи повністю змінили свої професії та долучились до волонтерської діяльності – надають допомогу населенню.
Волонтерська діяльність зараз відіграє надзвичайно важливу роль в обороноздатності та гуманітарній стабільності України, а участь у ній молоді є надзвичайно важливою.

Громадська організація «Українська Волонтерська Служба» є надійним партнером Мінмолодьспорту, що з 2017 року розвиває культуру волонтерства та взаємодопомоги в Україні, зокрема шляхом забезпечення діяльності Національної волонтерської платформи. З 24 лютого п.р. громадська організація додала на платформі новий важливий компонент для надання допомоги населенню та військовим.

Якщо ти готовий змінювати світ хочеш бути волонтером або шукаєш волонтера  переходь за посиланням та дізнайся більше https://volunteer.country/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень