A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Солотвинської селищної ради “ Про затвердження ставки збору за місця для паркування транспортних засобів на території Солотвинської територіальної громади” на 2023 рік

Дата: 06.05.2022 17:33
Кількість переглядів: 295

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Солотвинської селищної ради

Про  затвердження ставки збору за місця для паркування транспортних засобів на території

Солотвинської територіальної громади”

Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” повідомляємо, що на офіційному сайті Солотвинської селищної ради  https://solotvino-rada.gov.ua/ в розділі “Регуляторна політика” буде оприлюднено проект регуляторного акту з метою отримання пропозицій та зауважень, а саме:

  • проект рішення Солотвинської селищної  ради “ Про  затвердження ставки збору за місця для паркування транспортних засобів на території Солотвинської територіальної громади ;
  • аналіз регуляторного впливу проекту рішення Солотвинської селищної Про  затвердження ставки збору за місця для паркування транспортних засобів на території Солотвинської територіальної громади.

Представлений регуляторний акт розроблений з метою затвердження оптимальної ставки збору за місця для паркування транспортних засобів та наповнення бюджету Солотвинської селищної ради територіальної громади для виконання програми соціально - економічного розвитку територіальної громади, сприяння регуляторному середовищу на підставі Податкового кодексу України із внесеними змінами та Закону України Про місцеве самоврядування в Україні.

Зауваження та пропозиції приймаються розробником регуляторного акту – Фінансово – економічним  управлінням Солотвинської селищної ради протягом 1 місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акту.

Пропозиції (зауваження) просимо надавати в письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, обґрунтування поданих пропозицій (зауважень) за адресою: вул. Харківська, 1, смт. Солотвино, Тячівський район, Закарпатська область, 90575, e-mail:  finsolotvino@ukr.net  тел. +380977967229.

 

Начальник відділу бюджету та доходів

Фінансово -економічного управління                               Олена ЛІПАТОВА

Проєкт рішення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень