A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Вечір романсу та класичної музики

Дата: 23.11.2021 09:07
Кількість переглядів: 562

Романс - один із улюблених різновидів пісні, що віками зберігає мелодійність. Його не співають на площах і народних гуляннях. Він звучить у тісному домашньому колі, коли збираються близькі за духом і настроєм люди. Саме такі поціновувачі романсу та класичної музики завітали сьогодні на традиційний "Вечір романсу" в Солотвинську школу мистецтв.

В затишній та теплій атмосфері наші шановні гості та працівники мистецьких закладів дарували слухачам прекрасні моменти, розкривали при виконанні творів свою душу та почуття.

Сьогодні ми доторкнулися до краси в музиці й у почуттях. І хочеться вірити, що після цієї зустрічі ми станемо добрішими, відчуємо красу навколишнього світу і людей, які нас оточують.

Ми дуже вдячні всім, хто приєднався до нашої зустрічі, всім, хто поділився з нами часточкою своєї тонкої душі, хто розділив сьогодні з нами незабутню зустріч з романсом.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень