A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

До відома мешканців Солотвинської територіальної громади!

Дата: 11.11.2021 10:35
Кількість переглядів: 1067

Важлива інформація!

До відома мешканців Солотвинської територіальної громади!

Фото без опису

Шановні мешканці територіальної громади доводимо до Вашого відому, що до Солотвинської селищної ради від фізичної особи-підприємця (ФОП) Шиман Сільвії Юріївни надійшло повідомлення та Звіт про оцінку впливу на довкілля розчистки русла ріки Тиса від наносів твердого стоку на трьох ділянках в районі ПЗ 284, ПЗ 286-287, ПЗ 291-291 в смт. Солотвино Тячівського району Закарпатської області

Також, від кооперативу «Ялинка» до селищної ради надійшов Звіт про оцінку впливу на довкілля розчистки русла ріки Тиса від наносів твердого стоку на двох ділянках в районі ПЗ 283-286 в смт. Солотвино Тячівського району Закарпатської області та оголошення про початок громадського обговорення для ознайомлення громадськості.

Із змістом вищевказаних звітів можна ознайомитися в приміщенні  Солотвинської селищної ради.

Контактна особа – Дан Маріанна Василівна, телефон – 0969147308.

Обговорення звітів проводиться з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до зазначеної планової діяльності.

Тривалість громадського обговорення становить 26 робочих днів (не менше 25, але не більше 36 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які стосуються вказаної діяльності, без необхідності їх обґрунтування.

Відповідно до Закону України № 733-IX від 18.06.2020 року про внесення зміни до статті 17 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), громадське обговорення планової діяльності проводиться у формі надання письмових зауважень та пропозицій (у тому числі в електронному вигляді). У цей період громадські слухання не проводяться і на дати, що припадають на цей період, не призначаються.

Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган до якого надаються зауваження та пропозиції:

Департамент екології та природних ресурсів Закарпатської ОДА

880008, м. Ужгород, вул. Народна, 4

Е-мail central@ecozakarpat.gov.ua

Контактна особа – Урись Ігор Омелянович, телефон (0312) 61-67-01

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень