Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Відкриття поліцейської станції у селі Нижня Апша Солотвинської громади

Дата: 02.11.2021 13:21
Кількість переглядів: 2000

У Солотвинській громаді Тячівського району відкрили поліцейську станцію. Відкриття нової станції здійснено в рамках реалізації проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади». Станція розташована у селі Нижня Апша, на вул. Дібрівська, 121. Фото без опису

Віднині тут працюватимуть свої поліцейські офіцери громади –  майор Євген Микулянич та капітан  Іван Банк. .

В урочистому відкритті нового приміщення взяли участь голова Солотвинської селищної ради Василь Йовдій ,начальник Головного управління національної поліції в Закарпатської області, полковник поліції Ярослав Васильович Колесник, заступник начальника ГУНП в Закарпатській області, полковник поліції Ус Роман Анатолійович, начальник Тячівського районного відділу поліції ГУНП в Закарпатській області Михайло Палкуш та працівники медичних закладів, закладів освіти на чолі з директорами, старости населених пунктів Солотвинської громади та працівники органів місцевого самоврядування.

На станції створені необхідні умови для прийому громадян, опрацювання інформації та відпочинку офіцерів.

Окрім того, завдяки підтримці Солотвинської  селищної ради, у поліцейських  є три  службові автомобілі Renault Duster» придбані за кошти місцевого бюджету, оснащенні всім необхідним обладнанням для належної роботи офіцерів.

Фото без опису

Начальник ГУНП в Закарпатській області Ярослав Колесник урочисто вручив поліцейським офіцерам громади ключі від автомобілів.

 Поліцейська станція у громаді – це, по-перше, зручність для місцевих жителів, які можуть звернутися до представника правоохоронного органу; по-друге, для самого правоохоронця, який контролює правопорядок на території та швидко реагує на зміни в оперативній обстановці.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень