A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Солотвинський ЦНАП на порталі "ДІЯ.Центрів!"

Дата: 31.10.2021 14:28
Кількість переглядів: 2020

Ми на платформі Дія.Центрів!

Команда відділу «Центр надання адміністративних послуг» Солотвинської селищної ради  кожного дня працює над впровадженням інноваційних сервісів, задля забезпечення Вашого комфорту під час отримання адміністративних послуг. Зараз на “Мапі Дія.Центрів”, можна обрати на карті наш ЦНАП та залишити відгук про нас. Згідно рейтингу на платформі Дія.Центрів, відділ «Центр надання адміністративних послуг» Солотвинської селищної ради має перші досягнення посівши 37 місце у рейтингу із 2336 ЦНАПів.

Тож ми прагнемо, щоб відвідувачі ЦНАПу відчували, що їх потреби у пріоритеті, а враження про візит — щоразу запитують і враховують, щоб було бажання повертатися ще. Починаючи із 1 листопада 2021 року, під час візиту у ЦНАП, відсканувавши QR-код за допомогою смартфона, відвідувач зможе оцінити сервіс надання адміністративної послуги та надати рекомендації для покращення роботи.

Нагадуємо, що Ви можете скористатися через портал та додаток "Дія" у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Солотвинської селищної ради цифровою копією документа з додатку «Дія» - тобто, громадяни мають змогу поділитися копією електронного паспорта та інших документів, що є у додатку при отриманні адміністративних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень