A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

В центрі селища Солотвино встановили перший зовнішній пожежний гідрант

Дата: 16.10.2021 19:23
Кількість переглядів: 1497

Сьогодні 16 жовтня 2021 року,  спеціалісти ВУЖКГ "Солотвино" встановили на водопровідній мережі селища Солотвино перший зовнішній пожежний гідрант, та після встановлення був випробуваний р'ятувальниками Центру Безпеки громадян Солотвинської селищної ради. Спеціалісти-рятувальники перевірили особливості роботи та підключення до гідранта свого обладнання.

Фото без опису

Оскільки  питання стану протипожежної безпеки як організацій, так і в цілому населених пунктів стоїть на постійному контролі Солотвинської селищної ради, запрошуємо суб'єктів господарювання  всіх форм власності, які здійснюють свою приватну підприємницьку діяльність по вул. Спортивна та вул. Тячівська з'явитися в середу 20 жовтня 2021 року на 10:00 год. до селищної ради ( І поверх, кабінет секретаря ради) для обговорення данного питання. При собі мати підтверджуючі документи про наявність пожежних гідрантів або резервуарів ( але за наявною інформацією у більшості підприємців немає).

Обговорення проблемних питань проводиметься за участі керівництва громади  та керівника Центру Безпеки громадян.

В разі нез'явлення, Солотвинська селищна рада залишає за собою право призупинити діяльність суб'єктів господарювання, тому, що відсутність пожежних гідрантів або пожежних резервуарів ускладнює процес оперативного реагування на пожежі чи інші надзвичайні ситуації, що може призвести до значних матеріальних збитків та не дай Бог, людських жертв.

Життя та здоров'я людей - то найцініша річ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень