A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Поліцейські офіцери громади отримали нові службові автомобілі.

Дата: 14.10.2021 22:43
Кількість переглядів: 1819

В Солотвинський територіальній громаді запрацювали поліцейські офіцери громади. 

Як і було обіцяно при підписанні меморандуму про співпрацю між Солотвинською громадаю та Національною поліцією в Закарпатській області, керівництво громади допомагатиме поліції в матеріально-технічному забезпеченні роботи поліцейського громади і  вже 13 жовтня 2021 року новопризначені офіцери, які успішно пройшли навчання офіційно  отримали ключі від трьох службових авто “Renault Duster”  для  безпербійного виконання роботи.

Поліцейські офіцери мають доволі широкі повноваження – вони виконують функції дільничних, працюють із соціально незахищеними категоріями населення, із дітьми та школами, також мають право контролювати безпеку дорожнього руху. Сучасні транспортні засоби дозволять офіцерам оперативніше реагувати на запити та виклики. Відтак наші мешканці будуть відчувати себе максимально комфортно та захищено

Проєкт “Поліцейський офіцер громади” направлений на впровадження нового формату роботи дільничних офіцерів поліції, головною метою якого є поліцейська діяльність, орієнтована на громаду.

Метою роботи Поліцейських офіцерів громади буде, в першу чергу, попередження правопорушень в інтересах громади. Офіцери поліції будуть більш самостійними у своїй діяльності та виконувати основні завдання поліції у партнерстві з керівництвом територіальної громади.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. 

Поліцейський офіцер громади працюватиме й проживатиме безпосередньо в громаді, напряму комунікуватиме з її керівництвом задля вирішення усіх нагальних проблем громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень