A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

З Днем захисника України і святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Дата: 14.10.2021 09:29
Кількість переглядів: 662

Шановні захисники України!

Вітаємо вас з Днем захисника України і святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Фото без опису

       Наша сила українського духу та незламна віра допоможе подолати всі труднощі на шляху утвердження незалежної соборної держави!

      Мужність, героїзм, самовідданість і самопожертва захисників України – неоціненні. Ваші подвиги вписані кров’ю в літопис боротьби українців за незалежність і завжди нагадують нам про те, якою ціною дістається свобода, як здобувається право бути вільною, самодостатньою нацією.

      Наші воїни, захищаючи суверенітет і непорушність кордонів держави, зміцнюють віру українського народу у стабільний, гармонійний розвиток країни, надихають на плідну працю і сповнюють серця почуттям гордості і шани.

     Свято Захисника України символізує любов і шану людей до солдат і офіцерів Збройних Сил та інших військових формувань рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності нашої країни. І не дарма цей день був обраний для вшанування захисників України, адже 14 жовтня – це свято Покрови Пресвятої Богородиці, що особливо чествувалося за часів козацтва. Молитва до Богородиці рятувала від будь-якого ворога.

      Низький уклін і щирі побажання здоров?я, добробуту і довголіття ветеранам війн, учасникам сьогоднішніх військових дій! Вічна слава подвигу полеглих героїв Небесної сотні та АТО!

Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього!

Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми – непереможні!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою

Солотвинський селищний голова Василь Йовдій. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень