A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

В селищі Солотвино відкрився магазин АТБ

Дата: 30.09.2021 22:54
Кількість переглядів: 5294

Сьогодні, 30 вересня 2021 року, в селищі Солотвино відбулося відкриття новозбудованого магазину національної торгівельної мережі АТБ.

Дякуємо керівництву компанії АТБ за вкладені інвестиції у матеріально-технічну базу об’єкту торгівлі, благоустрій прилеглої території та створені 42 робочих місць. Завдяки наявності такого об’єкту торгівлі в селищі, жителі громади мають широкий асортимент продовольчих товарів.

 На відкритті всі присутні мали можливість придбати різноманітні товари та розглянути весь асортимент магазину. Пройшовши до торгівельної зали, відвідувачі пересвідчилися, що для обслуговування клієнтів в магазині створені належні умови, які можуть слугувати прикладом для інших об’єктів торгівлі.

У фойє магазину встановлені камери схову із понад п’ятдесятьма нішами для тимчасового зберігання особистих речей покупців. Візків та кошиків, що полегшують здійснювати покупки відвідувачам крамниці, тут також вдосталь.

Кожен житель  знайде тут все необхідне: свіжі овочі та фрукти, власна випічка, бакалія, м’ясо та м’ясні делікатеси, риба та морепродукти, заморожені продукти, кондитерські вироби, дитяче харчування, побутова хімія, товари для дому, товари для тварин, канцелярські товари, товари власних брендів та багато іншого. Загалом асортимент магазину складає понад 8 000 найменувань товарів.  Також в магазині є відділ «Власна кав’ярня», який працює у форматі «Кава з собою».

Магазин АТБ працюватиме цілодобово, без перерви на обід, за адресою смт. Солотвино вул. Європейська  14.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень