A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Солотвинські рятувальники перевірили технічний стан пожежних гідрантів

Дата: 21.09.2021 18:00
Кількість переглядів: 2085

Сьогодні в селищі Солотвино ДПРЧ "Тячів-1" сіпльно з МПО "Солотвино" здійснило  переіврку  технічного стану  пожежних гідрантів.

 В ході перевірки провели коригування службової документації та відмітили, які гідранти несправні, а які можна використовувати в разі виникнення пожеж.

Також  виявили, що у найбільших підприємців які здійснюють свою діяльність в селищі Солотвино взагалі відсутні пожежні гідранти та пожежні резервуари,які передбачені на забір води на випадок пожежі,  а саме : весільний зал "Імперія", весільний зал "Селін", весільни зал "Діана, готель-ресторан "Віза",  автосервіс "БОШ",  супермаркет "Тиса", магазин "Пашапорту", Кафе-готель "Сегафредо",  маркет "Крістал", кафе "Марамуреш" та інші установи та організації які здійснюють підприємницьку діяльність в смт.Солотвино.

Завдяки заміні трубопроводу були встановлені нові пожежні гідранти  по вулицях Виноградна, Підгірна,  а також по вулиці Спортивна біля супермаркету "АТБ"  та знаходяться в робочому стані.

 Найпоширенішим недоліком було в переважній більшості випадків відсутність покажчиків місцезнаходження пожежних гідрантів.

Рятувальники звертаються з проханням до всіх керівників приватних підприємств, установ, організацій,  завчасно подбати про пожежну безпеку та виключно для себе з’ясувати, де рятувальники будуть брати воду у випадку пожежі та встановити пожежні гідранти або резервуари.

Слід зазначити, що справність зовнішнього протипожежного водопостачання, зокрема і пожежних гідрантів, сприяє оперативності пожежно-рятувальних підрозділів під час ліквідації пожеж, в плані можливості оперативного забору води та/або забезпеченню безперешкодної подачі води для цілей пожежогасіння. А це відповідно збережене від знищення вогнем майно громадян, їх оселі, будівлі та споруди, або ж навіть здоров’я та життя людей.

За інформацією для встановлення гідрантів звертатися до начальника Місцевої пожежної частини "Солотвино" МОЙШ МИХАЙЛА МИХАЙЛОВИЧА  за моб.тел. 0674066677

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень