A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Оголошення про громадські слухання

Дата: 21.09.2021 17:14
Кількість переглядів: 638

У відповідності до норм статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» 22.10.2021 року  о 10.00 за київським часом в приміщенні селищної ради за адресою: смт. Солотвино, вул. Харківська, 1  відбудуться громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації:

 

  • Детальний план території в урочищі «Чуга», с. Середнє Водяне щодо зміни цільового призначення земельної ділянки у землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ;
  • Детальний план території  с.Глибокий Потік  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ;
  • Детальний план території  в с.Середнє Водяне  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ;
  • Детальний план території в  смт.Солотвино щодо зміни цільового призначення земельної ділянки .
  • Детальний план території  в  смт.Солотвино по вул.Спортивній   щодо  земельної ділянки  для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
  • Детальний план території  в смт.Солотвино  щодо  земельної ділянки  для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
  • Детальний план території в  смт.Солотвино  щодо  земельної ділянки  для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
  • Детальні плани території в  с.Біла Церква  з метою відводу у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва .
  • Детальний план території в  с.Нижня Апша  .
  • Детальний план території в  с.Біла Церква  з метою зміни цільового призначення землі.

Ознайомлення з містобудівною документацією, текстовими та  графічними матеріалами у відповідному порядку буде здійснюватися з 9.00 до 12.00 в робочі дні, у кабінеті відділу містобудування та  архітектури Солотвинської селищної  ради , з дотриманням правил карантину, за адресою:с.Нижня Апша,  вул.Дібрівська, 121 .

 

Пропозиції та зауваження пропонується подавати письмово до 19.10.2021 року за адресою:  90575, Закарпатська обл., Тячівський р-н, смт Солотвино, вул. Харківська, буд. 1 (відділ містобудування та архітектури ),. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень