A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Оголошення для бібліотекарів!

Дата: 21.07.2021 13:17
Кількість переглядів: 421

Шановні бібліотекарі!
Ви працюєте в бібліотеці, але сучані інформаційні техгології, нові методи обслуговування користувачів потребують нових знань, навичок, умінь, і Ви не маєте спеціальної освіти?

Мукачівський університет дає унікальну можливість здобути другу спеціальність "Інформаційна бібліотечна та архівна справа" на основі диплому бакалавра/спеціаліста/магістра та за два роки отримати  потрібну Вам спеціальність.

Є чудова можливість вступити одразу на другий чи страші курси ОС "Бакалавр". 

Конкурсний відбір здійснюється за результатами фахового випробування ( в університеті).

Не зволікайте, вступайте до Мукачівського державного університету на спеціальність "Інформаційна бібліотечна та архівна справа"

 Всі, хто працює з документами, з інформацією і прагне змін, хоче йти в ногу з часом, відповідати всім вимогам Вашої професії, бути висококваліфікованим працівником!

Ви вже маєте диплом про вищу освіту?!

У Вас є можливість вступити на 3 курс і отримати лише за два роки навчання ще один диплом, вже за Вашим фахом! Необхідно тільки пройти фахове випробування (екзамен в університеті).

У 2021 році кафедра філологічних дисциплін і соціальних комунікацій пройшла акредитацію Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО), що підтверджує якісну, професійну роботу колективу кафедри, який здійснює підготовку висококваліфікованих працівників інформаційної, бібліотечної та архівної справи. Чекаємо Вас в нашій дружній родині! Два роки пройдуть швидко але залишиться багаж знань, нові навики і неповторні враження від навчання і відпочинку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень