A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

До уваги виробників органічних продуктів!

Дата: 22.06.2021 17:12
Кількість переглядів: 693

Фото без опису

З 20 вересня по 01 жовтня 2021 року Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» організовує та проводить міжнародний захід Ukrainian Organic Export Days (UOED).

Мета проєкту: представити органічний потенціал України міжнародній спільноті, налагодити співпрацю між українськими органічними виробниками та потенційними партнерами за кордоном. Проєкт також націлений на розвиток експортних компетенцій органічних виробників і промоцію органічного виробництва в Україні.

Проєкт реалізує Офіс з розвитку підприємництва та експорту України спільно з Асоціацією «Ягідництво України».

Проєкт став можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International. А також за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Докладніше: за посиланнями:

https://www.facebook.com/events/934652690664759/

Ukrainian Organic Export Days

Детальніше про програму:  https://bit.ly/3iptgjI


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень