A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Розпочато прийом проєктних заявок на Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад-2021 2.0

Дата: 01.06.2021 12:01
Кількість переглядів: 520

Фото без опису18 травня 2021 року Асоціація “Єврорегіон Карпати – Україна” офіційно оголосила старт другого конкурсного набору 2021 року у рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад.

Заявниками Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад-2021 2.0 можуть бути органи місцевого самоврядування, громадські організації, агенції регіонального розвитку, благодійні організації та комунальні заклади/установи/підприємства. Проєкти повинні відповідати одному із п’яти затверджених пріоритетів, а саме:

  1. Збереження і популяризація історико-культурної спадщини.
  2. Збереження і популяризація природної спадщини.
  3. Розвиток спорту в гірських громадах.
  4. Безпека громад Карпатського регіону.
  5. Подолання наслідків COVID-19 для закладів охорони здоров’я та суб’єктів підприємництва.

Максимальний розмір гранту складає 250 тисяч гривень, обов’язковою умовою є наявність власного внеску у розмірі не менше 20% від загального бюджету проєкту.

Фінансування конкурсного набору здійснюється за кошти обласних бюджетів Закарпатської Львівської, Івано-Франківської і Чернівецької областей.

Триватиме прийом проєктних заявок до 18 червня 2021 року.

Детальніша інформація про конкурс та аплікаційна форма за посиланням: https://ekarpaty.com/konkurs-initsiatyv-mistsevykh-karpatskykh-hromad-2021-2/

Довідково:

Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад з 2018 року проводиться Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна» спільно з Львівською, Закарпатською, Івано-Франківською і Чернівецькою обласними радами і обласними державними адміністраціями. У 2018-2020 роках реалізовано 150 проєктів у рамках 4 конкурсних наборів: 3 за кошти обласних бюджетів і 1 за кошти державного бюджету за підтримки Міністерства розвитку громад та територій України.

У 2021 році Асоціація проводить 2 конкурсні набори, у рамках яких загалом очікуємо понад 70 проєктів-переможців. Прийом заявок 1-го набору проводився з 30 березня до 30 квітня, прийом на 2-ий набір триває з 18 травня до 18 червня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень