A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Громадські слухання щодо врахування гомадських інтересів під час розроблення містобудівної документації:

Дата: 05.05.2021 15:45
Кількість переглядів: 238

У відповідності до норм статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» 04.06.2021 року  о 10.00 за київським часом в приміщенні селищної ради за адресою: смт. Солотвино, вул. Харківська, 1  відбудуться громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації:

  • Детальний план кварталу житлової та громадської забудови в  с.Біла Церква, Солотвинської селищної ради, урочище Чередь  ;

Ознайомлення з містобудівною документацією, текстовими та  графічними матеріалами у відповідному порядку буде здійснюватися з 9.00 до 12.00 в робочі дні, у кабінеті відділу містобудування та  архітектури Солотвинської селищної  ради , з дотриманням правил карантину, за адресою: вул.Дібрівська, 121 .

Пропозиції та зауваження пропонується подавати письмово до 25.04.2021 року за адресою:  90575, Закарпатська обл., Тячівський р-н, смт Солотвино, вул. Харківська, буд. 1 (відділ містобудування та архітектури ),. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень