A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

До відома мешканців Солотвинської територіальної громади!

Дата: 21.04.2021 18:10
Кількість переглядів: 906

Рішенням виконавчого комітету селищної ради № 29 від  15.04.2021 року «Про проведення заходів із санітарного очищення та благоустрою населених пунктів Солотвинської селищної ради» створено робочу комісію з питань організації заходів по благоустрою населених пунктів територіальної громади та передбачено низку заходів спрямованих на утримання довкілля у чистоті та порядку.

Звертаємось до всіх із проханням дотримуватись норм і правил благоустрою, передбачених Законами України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про благоустрій населених пунктів», «Про захист населення від інфекційних хвороб» та зберігати чистоту й порядок на території населених пунктів Солотвинської  територіальної громади. 

Благоустрій є візитною карткою  кожного населеного пункту, підтримання порядку та чистоти  це оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості в цілому.

Одночасно нагадуємо, що порушення правил благоустрою, санітарного законодавства тягне за собою адміністративну відповідальність у виді накладення штрафів та застосування фінансових санкцій до 17000 грн.


Рішення виконавчого комітету №29 від 15 квітня 2021 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень