A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Інформація для бухгалтерів

Дата: 12.04.2021 13:41
Кількість переглядів: 564

У Львівський політехніці відкрито магістерську освітньо-професійну програму зі спеціальністю 071 "Облік і оподаткування", яка включає спеціалізацію "Облік і аудит діяльності бюджетних установ".

Ця спеціалізація охоплює низку корисних і актуальних навчальних дисциплін, які дадуть змогу підвищити ваш фаховий рівень, зокрема "Облік та фінансова звітність за Міжнародними стандартами бухгалтерського обліку для державного сектора", "Звітність бюджетних установ" "Державний фінансовий контроль в секторі державного управління", "Аналіз діяльності бюджетних установ" тощо.

З правилами прийому до університету можна ознайомитися на на сайті Львівської політехніки.

Важливо: якщо Ви вже маєте повну вищу освіту ( рівень магіста чи спеціаліста) за будь-якою спеціальністю, для вступу на освітній рівень магістра цього року ще не потрібно складати Єдиний вступний іспит ( ЗНО) з іноземвної мови,  а лише фаховий вступний іспит в університеті.

Пігдготовку фахівців в університеті здійснює кафедра обліку та аналізу навчально-наукового інституту економіки і менеджемнту. Контактні дані кафедри: вул.Митрополита Андрея, 5, к 315. https://lpnu.ua/oa


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень